Smartlog v3 » Dansk Skræk Blog » SAW II (2005)
Opret egen blog | Næste blog »

Dansk Skræk Blog

...rædsel over landet...

SAW II (2005)

20. Nov 2006 00:04, snarf

Instrueret af Darren Lynn Bousman

En flok semi-unge mennesker vågner op i et meget skummelt hus, uden nogen udgang. En diktafon fortæller dem at de er forgiftede af en dødelig nervegas og kun har få timer tilbage at leve i. Spredt i huset er kanyler med modgift, men de kommer alle med en pris. Ingen i huset har rent moralsk mel i posen og SAW-seriens skurk, Jigsaw, vil lære dem alle lektioner om livet og dets fatale konsekvenser.SAW II ligner en blannding af David Finchers "Seven" (det skarpe hjørne der for alvor åbnede hollywoods øjne for de morbide, kynisk udspekulerede massemordere) og tv-serien og "24" tilsat en flok  "Beverly Hills 90210"-rejects.

Filmen spiller fortrinligt på en række meget håndgribelige angstscenarier i en blanding af grov-moralsk fortælling og Storm P.-gore. Nogle af Hr. Saw's sindrige dødsfælder fik mig til at krumme så meget tæer at de krummede "full circle" og til sidst var så krummede at de var straight!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GFffmYB8NNQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GFffmYB8NNQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Det er bestemt ikke for sarte sjæle, men en udsøgt ubehagelig fornøjelse for horror-freaks, på den gode måde. Osse selvom den nogen gange er dårlig. Den er ikke så fed på tysk.

Den får tre usandsynligt voldsomme dødsfald ud af fem.

SUPERBONUS! Her er den første scene fra filmen:

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Axm1g7OsJ8I"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Axm1g7OsJ8I" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Arkiv

Relaterede