Smartlog v3 » Dansk Skræk Blog » The Amityville Horror (2005)
Opret egen blog | Næste blog »

Dansk Skræk Blog

...rædsel over landet...

The Amityville Horror (2005)

8. Nov 2006 00:06, snarf

Instrueret af Andrew Douglas

En familie flytter ind i et hjemsøgt hus, hvor den tidligere beboer slog hele sin familie ihjel og så begynder det at spøge og uhyggen spreder sig hastigt i et veloplagt tempo.

Amityville Horror er faktisk et ganske underholdene bud på en "hjemsøgt hus" film. Alle de sædvanlige spooks bliver hevet ud af skabet her. Døde mennesker i spejle, skygger lusker forbi i øjenkrogen, uhyrlige ansigter i vinduerne og det der. Nogen af dem er skrækkeligt forudsigelige, men der er så mange at man af og til bliver overrasket.

køb den hos axelmusic.dk

Det grummeste væsen er dog den yngste dreng i familien der er sådan en grim lille gnom at jeg allerede fra hans første scene begyndte at holde med "det onde".

Endnu en velsmurt hollywood remake fra den store amerikanske maskine. Jeg har aldrig set originalen, men det er efterhånden osse blevet en sport for mig at se alle de remakes i "omvendt" rækkefølge. Dvs. remaken først og så originalen bagefter. Det var meget underholdende at se The Hill Have Eyes på den måde, så jeg glæder mig allerede til at se om det osse virker for den her.

Den får tre gåsehuder ud af fem. (Hvis du ser den sammen med nogen der let lader sig skræmme af skrækfilm, tror jeg den er fem point værd. Jeg ville ønske jeg havde set den her i en fyldt biograf!)

Tjek traileren her:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LEBlAnrhKbY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LEBlAnrhKbY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

p.s. Den originaleThe  Hills Have Eyes var ufatteligt meget bedre end remaken!

Arkiv

Relaterede